dab security va ofera servicii integrate de securitate si monitorizare, detectie antiincendiu si sisteme tehnice 24/7 - cerere oferta office@dabsecurity.ro

Divizia Canina

DAB Divizia Canina

Cel mai important aspect pentru Dab Security este acela de a-si multumi clientii si de a-i oferi Beneficiarului solutii optime pentru o securizare eficienta.

Pentru a veni in sprijinul pazei cu personal uman, am implementat un serviciu nou, si anume paza canina, care se realizeaza cu caini special antrenati.

Acestia sunt dresati special de o persoana atent selectionata, care lucreaza in fiecare zi cu ei, ii invata cum sa atace infactorii, sa pazeasca obiectivul si sa fie atenti la caile de acces si sa ia urma infractorilor.

Acest serviciu il folosim in cazul Benefiarilor ce detin hale industriale, fabrici, depozite de materiale, cu scopul de a maximiza securitatea, punand accent pe starea de alerta continua si pe viteza mare de reactie si eficacitate.

Multi dintre clientii nostri ne-au solicitat sprijinul in vederea implementarii acestui serviciu si au fost multumiti de rezultat, iar in prezent paza canina suplimenteaza serviciile cu personal uman in peste 20 de locatii la nivelul intregii tari.