dab security va ofera servicii integrate de securitate si monitorizare, detectie antiincendiu si sisteme tehnice 24/7 - cerere oferta office@dabsecurity.ro

Consultanta

Specialiștii noștri în securitate pot evalua nevoile de securitate ale potențialilor clienți, pot realiza studii de fezabilitate, analize amanunțite privind riscurile și măsurile pentru prevenirea pierderilor.

Consultanța de securitate pentru obiective mici și medii este oferită gratuit, alături de soluții tehnice și umane pentru prevenirea riscurilor.

DAB Security oferă servicii de consultanță pentru soluții de securitate complexe, pentru obiective mari sau cu un numar mare de filiale, la nivel national. Printr-o prezență amplă în toate județele României reușim să răspundem în scurt timp solicitărilor.

Consultanța de securitate este, conform Legii 333/2003, republicata 2013 asistență cu privire la activitățile de pază, protecție specializată a persoanei, paza transporturilor de bunuri și valori. Conform modificărilor aduse legii in anul 2013 precum și HG 301/2012, unele obiective fac obiectul analizei de risc la securitate fizică. Aceste unități sunt obligate prin lege să obțină analiza de la un evaluator înscris în Registrul Naţional al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică.