dab security va ofera servicii integrate de securitate si monitorizare, detectie antiincendiu si sisteme tehnice 24/7 - cerere oferta office@dabsecurity.ro

Compania DAB

Despre DAB

DAB Security este prezenta pe piata din Romania din 2007 si este o societate cu capital integral romanesc, avand ca activitate principala paza si protectia bunurilor, monitorizare si interventie rapida, instalarea si proiectarea sistemelor de securitate, garda de corp, transport valori, dar ofera totodata consultanta pentru a alege varianta optima de servicii pentru a satisface nevoile fiecarui beneficiar.

Personalul este atent selectionat, calificat si dotat, agentii fiind antrenati special si instruiti pentru a face fata oricarei situatii si a asigura buna desfasurare a activitatilor la care iau parte.

Ne desfasuram activitatea in conformitate cu prevederile Legii 333/2003 si ale H.G. 301/2012, dispunand de dispecerat performant, avizat in 2013 conform normelor actuale, pentru a asigura serviciile de securitate de inalta performanta la nivelul intregii tari.

Calitatea serviciilor oferite clientilor nostri poate fi dovedite prin certificarile pe care le detinem:

  • EN ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii in desfasurarea serviciilor de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor si valorilor, transporturilor de valori, garda de corp si asigura consultanta in domeniu;
  • EN ISO 14001:2004 cu privire la sistemul de management al mediului in domeniul tuturor serviciilor de paza si protectie, asigurand si consultanta;
  • OHSAS 18001:2007 pentru medicina muncii si management al sigurantei, iar firma detine asigurare in valoare de 500.000 Euro.

Dab Security isi indreapta atentia catre companii mari, mijlocii si mici, dar si catre persoane fizice carora le oferim intreaga gama de produse si servicii, fapt pentru care deja suntem prezenti in marile orase, de exemplu: Iasi, Suceava, Bacau, Timisoara, Sibiu, Ploiesti, Cluj, Brasov, scopul nostru principal fiind sa ne adaptam cat mai bine cerintelor de pe piata romaneasca si sa excelam prin calitatea serviciilor oferite.