dab security va ofera servicii integrate de securitate si monitorizare, detectie antiincendiu si sisteme tehnice 24/7 - cerere oferta office@dabsecurity.ro

Codul de conduita

Valorile DAB Security – codul de conduită DAB Security

Protejarea vieții și bunurilor
Cea mai înaltă misiune a noastră și valoarea principală pe care punem preț este protejarea vieții, integrității corporale și a bunurilor membrilor societății pe care o protejăm.

Loialitate
Credem că loialitatea este o valoare de bază, din ea izvorăște dedicarea cu care ne îndeplinim munca.

Datorie
Simțul datoriei este esențial, reprezintă motivația supremă pentru a servi cu încredere societatea în care trăim, clienții noștri, partenerii și colegii.

Respect
Respectul este piatra de temelie a relațiilor interumane. Angajații DAB Security cred în respect pentru oricine.

Altruism
Suntem în prima linie a apărării vieții și bunurilor beneficiarilor noștri, altruismul este cel care ne motivează să ne punem viețile în pericol, să punem viața celorlalți mai presus de a noastră.

Onoare
Onoarea este cea mai de preț avuție a noastră, acționăm cu onoare în tot ceea ce gândim și facem în societate, la locul de muncă și în viața privată.

Integritate
Întotdeauna facem ceea ce este drept, moral și legal. Integritatea noastră este rezultatul aderării la valorile morale comune, ne cere să construim încredere în noi și acțiunile noastre.

Comunitate
Comunitatea este sursa noastră de energie, de inspirație și baza existenței noastre. Avem puterea de a dărui, de a fi aproape de semenii noștri și de a răsplăti comunitatea pentru binele făcut. Comunității îi oferim sprijin material sau prin voluntariat, în momentele dificile.